Op woensdag 11 oktober speelden de heren senioren de sluitingswedstrijd van het seizoen 2023. Ook deze keer weer omlijst met een mooi horeca arrangement.

Na de ontvangst met koffie en cake konden om 11:00 u. de eerste twee flights de baan in. Deze keer voor een Stableford Alliance teamwedstrijd. Na de wedstrijd uiteraard de onvermijdelijke bitterballen bij het borreluurtje. En daarna om 17:15 u. de prijsuitreiking.
Eerst de uitreiking van de birdie en de golfballen voor de twee neary’s. Vervolgens de prijzen voor de drie winnende flights.

Daarna kregen de winnaars van de zes gespeelde competities (drie 18 holes en drie 9 holes competities) hun welverdiende prijzen uitgereikt. Helaas waren enkele prijswinnaars verhinderd. Zij ontvangen hun prijzen op een later moment. Tenslotte werd Jan Moen gekroond tot ‘senior van het jaar’. Jan wist in de drie 18 holes competities gemiddeld het best te scoren van alle deelnemers. Het was de derde keer dat Jan deze onderscheiding heeft verdiend. Proficiat.

Tenslotte konden de deelnemers genieten van een goed verzorgde drie gangen maaltijd.

Zo werd het seizoen 2023 afgesloten met een prachtig evenement op wat wellicht een van de laatste mooie zomerse dagen in 2023 was.

Enkele prijswinnaars. V.l.n.r. Paul Thole, Jan Danen, Fred Bouwman, Wim Thomassen, Bruno van der Burgh (Weco), Bert van Viegen en Jan Moen.