Op donderdag 1 december verzorgde Sinterklaas op onnavolgbare wijze de prijsuitreiking bij de heren senioren. Voorafgaand aan deze traditionele gebeurtenis speelden de heren senioren een Texas scrambe over negen holes. Het was drie jaar geleden voor het laatst dat de goedheiligman in het restaurant de prijsuitreiking mocht leiden. Deze keer begeleid door maar liefst drie Pieten.

De 50 aanwezige heren in leeftijd varierend van 60 tot 85 jaar zongen uit volle borst de bekende Sinterkllaasliedjes op de piano begeleid door Eddy Riegen. De prijswinnaars werden door Sint naar voren geroepen en moesten één, twee of drie Sinterklaasliedjes zingen voor ze hun prijs mee naar huis mochten nemen.

Ook de winnaars van de 18 holes en 9 holes wintere-eclectics moesten hun vocale kunsten tonen waarbij de hele zaal uiteraard luidkeels meezong. Voor Mark Twemlow, de winnar van de 18 holes eclectic een klein probleem omdat hij Engelsman is van geboorte en niet zo bekend met onze folklore. Gert van Drie, de winaar van de 9 holes eclectic had geen excuus en moest een Sinterklaasliedje zingen van de Sint.

Tijdens dit feest werden de voorteffelijke erwtensoep en het roggebroed met katenspek geserveerd. Ook nu weer complimenten voor de horeca medewerkers!

Na een onderbrekng van drie jaar vanwege de corona beperkingen is deze mooie traditie weer hervat. We hopen deze unieke traditie nog vele jaren voort te kunnen zetten.

Rechts op de foto Mark Twemlow, de winnaar van 18 holes winter-eclectic. Bijgestaan door Bob Stapleton, ook van Britse origine.

De Sint met de drie Pieten

De winnende flight van de Texas scramble. V.l.n.r, Sinterklaas dan de  teamleider en dirigent Arnold Bergenhenegouwen, Jaap Breunesse, Wim Weber en Jan Moen.