Maar liefst 56 golfliefhebbers hadden zich zondag 16 oktober opgegeven voor alweer de laatste wedstrijd van dit prachtige golfseizoen.

Dit keer had de commissie besloten om een nieuwe spelvorm te introduceren, er werd een NQ Chambles 4 persoons teamwedstrijd gespeeld.

Alle spelers sloegen hun bal op de eerste hole af en kozen vervolgens de bal die het verst geslagen was of de beste ligging had. Vanaf deze plaats speelden alle spelers verder met hun eigen bal om individueel zoveel als mogelijk een zo hoog mogelijke stableford score neer te zetten.  Van de teamprestatie werden de beste twee scores op iedere hole opgeteld.

Na 18 holes bleek het winnende team, bestaande uit Sil Stoker, Fred Bouwman, Sjaak van Veen en Vincent Klarenbeek,  met maar liefst 107 punten alle andere teams ver achter zich te laten. Met 99 punten werd de tweede plaats bezet. Joke Delfos en Coen Klarenbeek wisten de longest drive op hole 8 te scoren. Fong Tang en Bjorn Groninger wisten de neary prijs op hole 17 binnen te halen.

De eerste twee teams werden verrast met een overlevingspakket. Voor de plaatsen drie, vier en de poedelprijs werden de prijzen beschikbaar gesteld door Monique Suters. Een ware prijzenregen dus.

Maar …. de WECO gaat deze winter niet stil zitten wachten op een mooi voorjaar. Maar liefst acht keer wordt een ijsemmer fun wedstrijd georganiseerd volgens het al oude beproefde recept. “Wie weet in acht wedstrijden zoveel mogelijk volle emmers (18 holes in par) te scoren? Tegelijkertijd wordt dit winterseizoen voor het eerst ook een 9 holes fun wedstrijd georganiseerd voor alle spelers die 18 holes een te zware belasting vinden. Kortom voor elk wat wils!

Op zaterdag 17 december wordt nog een foute Kersttrui koppelwedstrijd over 9 holes georganiseerd. Iedere speler van de A-lus wordt door loting gekoppeld aan een speler van de B-lus. Pas na afloop worden de koppels bekend gemaakt. We krijgen deze wedstrijd dus totaal onverwachte winnaars.  Enkele kernwoorden voor deze wedstrijd zijn: Glühwein, Snert, Roggebrood, Foute Kersttruien, Gezelligheid, Vol = Vol.

Rond 26 november zal de inschrijving worden open gesteld.