Op 18 juli hebben 9 Opa’s meegedaan aan de Regio Finale “Old Grand Dad ” op de Golfbaan De Hoge Dijk te Amsterdam. Zij waren op 5 juni de winnaars van onze clubwedstrijd OGD.

Dat waren Jan Moen, Herpert Trouw, Leo Witkamp, Hans de Groot, Jur Huizinga, Kees Dijkhof, Paul Olthof, Teus Knoop en Arnold Bergenhenegouwen.

In totaal deden er 80 heren mee vanuit alle clubs binnen de Regio “Centraal Midden”.  Jammer dat we ons niet hebben kunnen kwaliciferen voor de Landelijke Finale op de Golfclub Rozenstein te Wassenaar. We hebben goed gespeeld maar helaas niet goed genoeg !!
Dus heren , volgend jaar nieuwe kansen !

Maar we hebben wel erg genoten van een gezellige golfdag met prachtig zonnig weer, de organisatie was goed geregeld, een mooie baan om te spelen en de horeca faciliteiten waren prima.

Ben je nog geen donateur van de Stichting en wil je volgend jaar ook met de wedstrijden meedoen ?  Dan kan je je aanmelden op onderstaande website of bij ondergetekende.  Ook als u projecten weet die een financiele bijdrage kunnen gebruiken kan je dat doorgeven. Deze moeten wel voldoen aan de gestelde doelstelling tw: gehandicapte jeugd in combinatie met sport, spel en beweging. Je kan hierover meer lezen op de genoemde website. Ook staan daar onder de rubriek ” Schenkingen”  voorbeelden van gedane projecten. Bekijk het eens.

Tot volgend jaar !

Arnold Bergenhenegouwen
clubconsul OGD