Op 19 december stond de Kerstwedstrijd voor de Par 3 dames op het programma. Jammer genoeg  waren de weergoden ons niet goed gezind en was het grijs en regenachtig. Heel veel dames hadden niet zo’n zin om zich helemaal nat te laten regenen en in onderling overleg is besloten om de wedstrijd niet door te laten gaan. Een 12-tal dames wilde toch wel de baan in om 9 holes te lopen en de andere dames bleven binnen gezellig koffie drinken en een kaartje leggen.
Toen de dames van de baan kwamen en weer een beetje waren opgedroogd werden de prijzen die voor deze wedstrijd waren gekocht onder hen verloot.
Daarna was het tijd om te genieten van een drankje en de erwten- of uiensoep die door de horeca voor ons was bereid.
De damescommissie werd door Marijke Geurtsen hartelijk bedankt voor al het werk dat ze gedurende het hele seizoen hebben verricht en Monique, Petri en Shemay ontvingen namens alle dames een prachtig kerststuk.
Het weer werkte vandaag helaas niet mee maar we hebben er toch een gezellige Kerst”wedstrijd” van gemaakt. De damescommissie wenst iedereen hele gezellige dagen en een goede start van het nieuwe jaar en hoopt dat er weer heel veel dames inschrijven voor onze eerste wedstrijd in het nieuwe jaar, nl. op 2 januari!