Het duurt nog even voordat het zover is, maar in verband met de komende vakantieperiode willen wij u er vast opmerkzaam op maken.

Op 28 augustus 2022 staan de Clubkampioenschappen Par 3 Strokeplay op de agenda en afhankelijk van het aantal inschrijvingen kunnen er voorrondes gespeeld worden. Er kunnen maximaal 36 spelers meedoen, evenredig verdeeld tussen dames en heren. Het afgelopen jaar was het aantal inschrijvingen aan de magere kant en bij de dames was het zelfs zo laag dat er voor hen geen kampioenschap georganiseerd kon worden.
Wij vinden dit toch wel erg jammer en hopen dat er dit jaar veel meer inschrijvingen voor deze toch belangrijke kampioenschappen binnen komen. Natuurlijk kan er maar één de kampioen worden, het moet toch een uitdaging zijn om te zien hoeveel kans je hebt tegen een in jouw ogen veel sterkere speler/speelster. Hij of zij kan ook een keer een mindere dag hebben en daar kun jij dan van profiteren. Het is gewoon leuk om je krachten te meten met andere Par 3 leden. Dus schroom niet en schrijf je in voor deze kampioenschappen. Inschrijven zal de komende weken mogelijk worden via de website en de Egolf4U-app.

We rekenen op jullie!!

De Wedstrijdcommissie Par 3