Op dinsdagochtend 26 maart zijn de Par 3 dames aan het zomerseizoen begonnen met een greensome wedstrijd. Er werd deelgenomen door 20 dames verdeeld over 5 flights en ze hadden er allemaal zin in. Het weer was redelijk, in elk geval was het droog, maar nog wel een beetje fris.

Halverwege was er paniek bij hole 4 omdat de golfkar van Greet er vandoor was gegaan en in de sloot terecht was gekomen. Wat nu?? Gelukkig was onze grote vriend greenkeeper Piet in de buurt en hij heeft de kar weer uit het water kunnen halen en voor Greet weer teruggebracht naar het clubhuis. Piet, ontzettend bedankt voor je hulp!!

Ondertussen ging de wedstrijd gewoon verder en toen iedereen klaar was en omgekleed konden we overgaan tot de prijsuitreiking van deze funwedstrijd.

Op de eerste plaats is geeïndigd team 6 bestaande uit Willy Swart en Petri van het Kaar en de tweede plaats was voor team 9 bestaande uit Greet Vonk en Heike Huelswitt.
Zij werden hartelijk gefeliciteerd en ontvingen een mandje met vrolijke voorjaarsbloemen.

Na de prijsuitreiking hebben we nog gezellig nagepraat  en genoten van de lunch die door het horecateam voor ons was bereid.

Het zomerseizoen is begonnen, dus laat het mooie weer nu maar komen!

Par 3 damescommissie