Op woensdag 22 maart werd de openingswedstrijd van het seizoen 2023 gespeeld door de heren senioren. Als gevolg van de weersvoorspellingen die bar slecht weer beloofden (storm en regen) was de opkomst met 28 deelnemers teleurstellend. Maar zoals vrijwel altijd hadden de thuisblijvers weer ongelijk. Kort na de start van de Texas scramble om 11:50 u werd het droog en het bleef op een paar spatjes motregen na droog tot het eind van de wedstrijd. De openingswedstrijd werd weer omlijst met een mooi horeca arrangement waarbij deze keer bij het diner gekozen kon worden uit twee voorgerechten en twee hoofdgerechten. Complimenten voor de horeca. En dat geldt voor de bediening en de keuken.

Dan de prijswinnaars:

De winnende flight van de dag was die van teamcaptain tevens mental-coach Jaap Breunesse. Bijgestaan door Kees Dijkhof, Cees Brinkhof en Bert Bouthoorn behaalde dit team een netto score van 57 slagen.

De winnaar van de derde 9 holes winter-eclectic is Gert van Drie. De winnaar bij de derde 18 holes eclectic Ton Zoon.

De winterkoning bij de heren senioren is de speler die bij de drie gespeelde winterseries gemiddeld het hoogst heeft gescoord. Met een gedeeld tweede, vijfde en vierde plaats is dat Edo van Veldhuijzen. Proficiat.

Het winnende team. V.l.n.r. Kees Dijkhof, Jaap Breunesse, Cees Brinkhof en Bert Bouthoorn.