In maart is aangekondigd dat we weer gaan starten met wedstrijden, te beginnen met een aantal proefwedstrijden. Voor de Weco was dat de Openingswedstrijd op 3 april. Op basis van de ervaringen met de proefwedstrijden zullen we nu het reguliere programma weer zo veel mogelijk opstarten!

Uiteraard zijn er voorlopig nog de nodige beperkingen rondom de wedstrijden, we hopen dat ook de horeca weer snel open kan en we ook weer kunnen genieten van een gezellige nazit.

Normaal gesproken zou in de maand april vooral veel NGF-competitie worden gespeeld, waardoor we vanuit de Weco pas eind april onze volgende wedstrijden hebben staan -op 27 april natuurlijk de Koningsdagwedstrijd, en 28 april de eerste Zomeravondwedstrijd. Bij deze wedstrijd hebben we extra aandacht voor de starttijden, om te zorgen dat zoveel mogelijk leden kunnen meespelen, op een voor haar of hem passende starttijd.

U kunt zich voor beide wedstrijden al inschrijven, doe dat snel want vol=vol!

Vorig jaar hebben we aangekondigd dat de Clubkampioenschappen Matchplay dit jaar in 2 categorieën zou plaatsvinden (hcp 0-18, en 18-54), Vanwege de grote veranderingen van afgelopen en dit jaar hebben we besloten deze aanpassing uit te stellen tot 2022. Dat betekent dat we dit jaar net als voorgaande jaren in één categorie spelen. We hopen eind deze maand duidelijk te hebben hoe de clubkampioenschappen Matchplay (begin juni) er uit gaan zien en zullen dat begin volgende maand communiceren.

De Weco