Uit de enquête die wij hielden eind 2022, onder alle leden, bleek dat men liever wat vaker wordt geïnformeerd over nieuws rond de wedstrijden. Op gezette tijd zetten wij dan ook de WECO berichten op de website: https://gcveldzijde.nl/nieuws/

Inmiddels zitten we over de helft van het jaar en zijn er al veel geweldige wedstrijden gespeeld. Als we kort terugkijken zien we dat de greensome- en zomeravond wedstrijden tot nu toe het meest populair zijn. Over alle wedstrijden gemiddeld heen zien we ook een toename van het aantal deelnemers. Niet zo gek als je links en rechts hoort dat het reserveren van een starttijd in het weekend steeds lastiger wordt vanwege de drukte op de baan. Als je je inschrijft voor een wedstrijd, speel je in ieder geval! Voor het inschrijven (geldt voor alle wedstrijden) kun je deze link gebruiken. Zet deze desgewenst even bij je favorieten:
https://gcveldzijde.nl/ledenpagina/wedstrijdkalender/

De clubkampioenschappen Matchplay waarvan de finale op zondag 4 juni was, werd sinds jaren weer geflankeerd door “tussen-de-kampioenen” wedstrijd. Dat droeg mede bij aan de goede sfeer op het terras en het onthalen van de kampioenen van dit jaar (Joke Schiphort en Remco Warlicht).

Tussen het eind van dit jaar en eind volgend jaar gaan vier weco-leden ons om uiteenlopende redenen verlaten. Uiteraard willen we de WECO goed op peil houden en zijn er al enkele gesprekken gevoerd. Inmiddels hebben we Bernadette Verheyden bereid gevonden om ons te komen versterken. Mocht je interesse hebben om deel uit te maken van ons team, meld je dan bij één van ons, dan praten wij je bij over alle taken en activiteiten.

De vierdaagse komt er weer aan!

Van donderdag tot en met zondag aanstaande vindt weer de vierdaagse plaats. Vier dagen 18 holes lopen met gezellige flight-genoten. Voor de één een uitdaging, voor de ander een nieuw golfavontuur. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. We hopen op mooi weer en als het aan ons ligt wordt het zondag weer een groot feest met een heerlijke BBQ, gezellige prijsuitreiking en muzikale omlijsting van Richard.

 

Wat komt er nog allemaal aan…..

Begin augustus de 6e zomeravond met op woensdag 30 augustus de finale. Die wil je echt niet missen! Als vanouds een 9 holes ronde met verrassingen in de baan en een prijzenpot waar je U tegen zegt. Laat dat maar aan Monique en Piet over.

In het weekend van 26 & 27 augustus worden de Clubkampioenschappen Strokeplay gehouden. De voorbereidingen zijn al in volle gang. De wedstrijd wordt georganiseerd in samenwerking tussen de WECO en de heren senioren- en dames commissie. Er wordt dan ook in vier categorieën gespeeld: dames & heren senioren en dames & heren hcp 0-36. Dat belooft een druk sportief en gezellig weekend te worden.

Op zaterdag 9 september gaan we het nog een keer proberen. We gaan dauwtrappen. Hoe mooi gaat dat worden? We starten vroeg uiteraard, maar je wordt beloond met een prachtige opkomst van de zon, ochtenddauw over de holes en een heerlijk ontbijt bij terugkomst in het clubhuis. Het zou gaaf zijn als het dit keer doorgaat!

Alle Weco-wedstrijden in je digitale agenda op al je devices!
Hierbij de link naar het document met instructie om de gehele wedstrijdkalender van de WECO in 1x in je eigen agenda te importeren. Werkt voor Google Agenda (android), voor Apple (Ical) en Outlook. Zo staan met een paar klikken alle wedstrijden in je agenda en kun je snel inschrijven als de wedstrijd wordt vrijgegeven. Bovenste topic: https://gcveldzijde.nl/aanmelden/veel-gestelde-vragen/