JOKE SCHIPHORST EN REMCO WARLICHT PROLONGEREN HUN TITEL !

 Nadat op zaterdag 29 mei de voorrondes werden gespeeld, bleven voor de dames een sheet over van 8 deelneemsters en voor de heren een sheet van 16.

In het weekend van 5 en 6 juni konden de speelsters en spelers aan de bak!

De dames speelden op zaterdag 1 wedstrijd en bij winst, moesten de overgebleven 4 dames op zondag maar liefst 2 wedstrijden over 18 holes spelen.

De heren konden hun mouwen nog eens extra opstropen, op zaterdag werd er al heel vroeg gestart en konden de winnaars ’s middags nogmaals aan de bak. Er bleven 4 halve finalisten over, ook zij moesten ook op zondag 2 wedstrijden spelen.

Zondagmorgen vroeg stonden alle spelers/sters vroeg aan de start. Om 08.00 uur vertrok de eerste flight. Juist op dat moment braken de eerste zonenstralen door, het bleek een voorbode voor een stralende golfdag.

Bij de dames was de verrassende runner up Sil Stoker, zij wist het Joke Schiphorst tot aan hole 14 heel moeilijk te maken, Joke dacht zelfs dat ze dit jaar wellicht de eer aan Sil moest laten. Joke wist zich te herpakken en opnieuw met het kampioenschap aan de haal te gaan.

Bij de heren was het niet minder spannend, Bij de turn stond Remco 1 up. Alles was dus nog mogelijk. De runner-up, Piet Persoon moest gaande weg toch zijn meerdere erkennen en zag Remco zijn titel prolongeren.

De einduitslag is geworden:

Dames:

  1. Joke Schiphorst
  2. Sil Stoker
  3. Cora Jonkers
  4. Joke Delfos

Heren:

  1. Remco Warlicht
  2. Piet Persoon
  3. Jan van der Wal
  4. Fred de Boer

Klik hier voor het bekijken van de foto’s in het besloten deel van de website.