Update 6 oktober 2020

Bericht van Golfpark Wilnis

Horeca vanaf 7 oktober gesloten

Beste leden,

Gisteren heeft de burgemeester in het overleg met de Veiligheidsregio gehoord dat de gemeente geen uitzondering mag maken voor horeca op/of bij een sportaccommodatie. De gemeente heeft dit ons zojuist meegedeeld, waardoor onze horeca vanaf woensdag 7 oktober tot en met 20 oktober is gesloten. We vinden dit bijzonder jammer. Het is helaas ook niet toegestaan om een koffie to go te verkopen of om baancatering te verzorgen.

Als u al een reservering heeft gemaakt in het clubhuis vanaf 7 tot en met 20 oktober, is deze reservering bij deze vervallen. U krijgt dan geen afzonderlijk bericht van ons.

Golfclub Veldzijde zal de deelnemers aan de sluitingswedstrijden en de bestuur- en commissiedag via de mail over de nieuwe situatie informeren.

Het clubhuis is beneden open voor wat betreft de shop, de kleedkamers (zonder douche) en de toiletten. Tijdens de gebruikelijke tijden zal er een caddiemaster aanwezig zijn.

Twee van onze horecamedewerkers zijn in verband met mogelijke calamiteiten wel dagelijks in het clubhuis vanaf 16 uur aanwezig tot de laatste golfer naar huis gaat.

We merken dat veel mensen zich al houden aan het dringende advies van het dragen van een mondkapje. We stellen dat zeer op prijs en hopen dat iedereen in het clubhuis een mondkapje zal dragen.

Zodra we meer weten, hoort u van ons.

Met vriendelijke groet,

Alice en Susan Kool