Op zondag 17 juli 2022 werd de jaarlijkse greensome wedstrijd gespeeld waarbij alle opbrengsten bestemd waren voor de stichting handicart.
Met een deelnemersveld van maar liefst 68 personen werd er hoog gescoord.
Na afloop van de wedstrijd kon onze clubconsul voor deze stichting, Marlies Klarenbeek,  met een brede glimlach de totale opbrengst van maar liefst € 652,00 bekend maken.

Alle deelnemers betaalden een verhoogde inleg en kochten alle beschikbare handicart golfballen om de stichting extra te steunen.

Zonder dat de deelnemers het wisten streden ze om een werkelijk prachtige eerste prijs. In samenwerking met golfclub “De Haar” en het management van Golfpark Wilnis kregen de winnaars ieder een greenfee om op de golfclub “De Haar” te mogen spelen. Op de Haar werd deze wedstrijd dezelfde dag gehouden, daar werden de winnaars verrast met 2 gratis greenfees om te spelen op onze prachtige baan.

Het regende deze wedstrijd birdies, vermeldenswaard is dat het team de meeste birdies, vijf stuks, op een voor hen teleurstellende 15eplaats eindigde. Piet en Jaco zullen nog heel wat trainingsuurtjes nodig hebben op de top 5 te kunnen benaderen. Constant spelen is juist bij de greensome wedstrijden van groot belang.

De top 5 van deze wedstrijd!

  1. Jan Delfgou en mark Roelofsen
  2. Joke Delfos en Alex Pannekoek
  3. Angelica Koeleman en Jan Zaagsma
  4. Annemieke Callis en Mart Visser
  5. Marc Jordan en Pieter van der Wiel

De longest drive bij de dames werd geslagen door Monique Suters, bij de heren was deze weggelegd voor Pieter van der Wiel.
De neary bij de dames werd door Annemieke Callis gewonnen, bij de heren was deze voor Jaco Ypma.

Alle deelnemers “Golfpark Wilnis” en Golfpark  “De Haar” namens de Stichting Handicart, veel dank voor alle bijdragen die deze wedstrijd mede tot  zo’n groot succes maakte.