Op de laatste dag van deze ijsemmer competitie maakte maar liefst 14 spelers/sters kans om met de eindoverwinning aan de haal te gaan. De nummers één, van zowel het dames alsook het herenklassement na zeven wedstrijden, deden deze dag om uiteenlopende redenen niet mee. We geven toe dat het spelen van een finale heel veel vraagt van de zenuwen!  Uit beide klassementen moest deze dag de eindwinnaar komen.

Bij de dames maakte Joke Delfos vanaf de zevende plek  de sprong naar de eerste plaats. Petra Moen eindigde als tweede op één slag! Bij de heren maakte André Hoogland het ongelooflijk spannend. André kwam op gelijke voet met Remco Warlicht, beide heren bleken nadat het klassement was opgemaakt,  nog drie holes dicht te moeten spelen. Vervolgens telde het totaal aantal behaalde emmers, hierbij bleek Remco onmogelijk in te halen, waardoor André de eer dus aan Remco moest laten. Voor de eindoverwinning kwam André één slag tekort! Met een record aantal van 99 verschillende deelnemers over alle wedstrijden kunnen we spreken van een bijzonder gewilde wedstrijd gedurende het winterseizoen. Dat belooft wat voor het seizoen 2023-2024!

Tegelijkertijd werd dit seizoen voor het eerst  een 9- holes wedstrijd georganiseerd. Fred Knitel wist met de eindoverwinning, best of 4, aan de haal te gaan. Aan deze 8 wedstrijden deden maar liefst 28 verschillende golfers/sters mee! Geweldig!

Eindklassement ijsemmer competitie.

  1. Remco Warlicht
  2. André Hoogland
  3. Joke Delfos
  4. Petra Moen
  5. Adrianca Mens

Op zondag 19 maart 2023 wordt de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen georganiseerd.  Er kan al worden ingeschreven, wees er snel bij. Mocht de inschrijving vol zijn, plaats je zelf dan op de reservelijst wie weet…..

De WECO