Tijdens de Midzomerborrel van zondag 25 juni is Ed ter Laare uit Wilnis uitgeroepen tot Supercaddie 2023.

Voorzitter Vincent Klarenbeek lichtte toe waarom juist Ed deze eer toekomt.

Momenteel is Ed actief in de Handicap- en Regelcommissie. Naast de organisatie van regelavonden zien we hem regelmatig de baan doorkruisen met een groep leerlingen achter zich aan om de regels en etiquette van het golfspel in de praktijk te brengen, iets wat hij vol overtuiging en met veel geduld doet.

De lijst van activiteiten die Ed voor de club verricht en heeft verricht is eindeloos. Hij heeft deel uitgemaakt van de Wedstrijdcommissie en van het bestuur. Daarnaast heeft hij zich projectmatig beziggehouden met de totstandkoming van het baanboekje, met de conversie naar een nieuw handicapsysteem, het opstellen van het onweerprotocol, de afstandsmetingen van de holes voor Garmin, heeft hij drone video’s van alle holes gemaakt. Ed is het brein achter het parcours van de cross country-wedstrijd van de jaarlijkse bestuurs- en commissiedag.

Er zijn vast nog activiteiten die hier niet genoemd zijn. Ed is een echte duizendpoot en van grote waarde voor onze golfclub. Je kunt altijd een beroep op hem doen. Een terechte nieuwe Supercaddie!

Uit handen van de vorige Supercaddie Thea Moen ontving Ed de mooie trofee waarvan hij een jaar lang thuis mag genieten. Van Vincent en Jonneke kreeg hij een prachtig boeket en in plaats van de traditionele fles wijn, een groot pak chocomel.

Een groot applaus en veel waardering viel hem ten deel. Bescheiden als Ed is, gaf hij aan dat hij zich graag inzet voor de golfclub omdat hij het er zo ontzettend naar zijn zin heeft.