16-19 Sept 2021 – Bernardus in Cromvoirt

Wat hebben we het gemist vorig jaar. Maar dit jaar komt er weer een Dutch Open. Het is wellicht bekend, dat KLM zich dit jaar heeft teruggetrokken als Titelsponsor. Het toernooi gaat door, maar het is door de Covid19 ontwikkeling nog niet bekend hoeveel toeschouwers er mogen komen. Het aantal toeschouwers heeft ook een effect op het aantal vrijwilligers.

Ook dit jaar staat GC Veldzijde weer op Hole-9. Het is nog niet bekend hoeveel vrijwilligers we hiervoor moeten inzetten. We hebben al een groot aantal vrijwilligers, maar er is een grote kans, dat we er meer nodig hebben.

Dus als je het leuk vindt om als vrijwilliger wilt zijn en de spelers van dichtbij mee wilt maken, dan kan je jezelf t/m 31 juli bij mij aanmelden. Een aanmelding is echter nog geen garantie dat je automatisch mee mag doen. Dit is zoals gezegd afhankelijk van het aantal wat wij mogen inzetten.

Aanmelden als vrijwilliger

Wat wordt er van je gevraagd?

  • Je moet minimaal 3 dagen beschikbaar zijn. Je shift duurt ca 4-5 uur. Je moet dus wel fit zijn, want zitten tijdens je shift is NIET toegestaan. Voor/na je shift ben je vrij om de baan in te gaan om van het golfspel te genieten.
  • Je moet Engels kunnen spreken, want we zijn er om de spelers en cadddy’s te assisteren.
  • Ook is het belangrijk dat je de bal goed moet kunt volgen. Bijv. waar komt de bal in de rough, waar ging de bal het water in.
  • Je moet enthousiast en gastvrij zijn en natuurlijk passie hebben voor de golfsport. Je bent vrijwilliger, maar tijdens je shift ben je wel aan het “werk” en moet je dus gefocust zijn.

Wat krijg je er voor?

  • 4 dagen lang gratis toegang tot het toernooi
  • Er is een Crew Café waar je (op de dag dat je een shift hebt) gratis wat kunt eten en drinken. Aan het einde van de dag is er oa muziek, dinerhap en bingo.
  • Je krijgt een kleding pakket. Pet, polo en jack
  • Een fantastische ervaring, waarbij je de pro’s van dichtbij kan zien spelen.
  • Op de hole te staan is toch een heel andere ervaring, dan dat je toeschouwer bent.

Bernardus

Hierbij een link, waar je de  holes kunt zien Bernardusgolf 18 holes
Vind je het leuk om mee te doen, dan kan je dat per mail naar mij sturen. Als je vragen hebt, kan je die natuurlijk ook stellen.

Ik heb er al erg veel zin in.

Groet,

Marcel Buyink
marcelbuyink@gmail.com