Clubkampioenschappen Strokeplay 2022 van 23-28 augustus.

Afgelopen week zijn de Clubkampioenschappen 2022 gehouden op de 18-holes baan. Dit jaar zijn die voor het eerst in een nieuwe vorm gehouden. Hierbij werd zowel gestreden voor het Clubkampioenschap bij de dames als bij de heren, beide in 2 categorieën. Tegelijkertijd streden zowel de Dinsdagdames als de Heren Senioren ook om hun kampioenschap. In totaal dus 6 nieuwe clubkampioenen!
De dinsdagdames startten op hun gebruikelijke dinsdag met de 1e ronde. Daarna volgde nog de finaleronde op zondag. De heren senioren speelden hun eerste ronde op donderdag, en uiteraard ook de finale op zondag. In totaal speelden beide categorieën dus 2 ronden, stableford met handicapverrekening.
De andere categorieën speelden 3 rondes – de dames op vrijdag, zaterdag en zondag, en de heren op zaterdag 2x, en op zondag. In categorie 2 werd Stableford met handicapverrekening gespeeld. Categorie 1 speelde (uiteraard) Strokeplay zonder handicapverrekening.
Het gaf een aantal drukke golfdagen op de club en dankzij de grote scoreborden kon iedereen bijna live de standen volgen in alle categorieën. Vooral zondag was het een gezellige drukte op het terras met spelers uit alle categorieën.
Dit leverde dus ook een groot aantal prijswinnaars op en de prijsuitreiking steekt daarbij (bijna) de Vierdaagse naar de kroon!
De prijswinnaars waren:

Dames Heren
Strokeplay cat. 1 1. Phil Rich
2. Cora Jonkers
3. Sil Stoker
1. Remco Warlicht
2. Joris van Alphen
3. Jaco Ypma
Damesdinsdag,
Heren Senioren
1. Thea Moen
2. Anita Meijer
3. Lia van Leeuwen
1. Tom Kunst
2. André Klarenbeek
3. Aad Kooijman
Stableford cat. 2 1. Petra Moen
2. Angelica Koeleman
3. Adrianca Mens
1. Aad van Rossum
2. Paul Koopmans
3. Ton Koorn

Alle prijswinnaar van harte gefeliciteerd!

Weco
Damescommissie
Heren Seniorencommissie