In het weekend van 3 en 4 juni zullen (de finalerondes van) het Clubkampioenschap Matchplay worden gespeeld. We hebben dit jaar een paar veranderingen doorgevoerd, gebaseerd op de evaluaties van voorgaande jaren.

De Clubkampioenschappen spelen we zowel de dames als de heren weer in 1 categorie, van handicap 0-36.

Daarnaast spelen de dames in het finaleweekend nog maar één ronde per dag. Bij de heren blijft dat, net als voorgaande jaren, 2 rondes per dag. Dat betekent voor de dames wèl dat er een extra voorronde komt. Het maximale aantal deelnemers bij de heren is 36, bij de dames 18.

Door deze aanpassingen komt er op de finaledag (zondag 4 juni) weer ruimte voor de wedstrijd Tussen de Kampioenen: iedereen kan zich hiervoor inschrijven, en na afloop van de wedstrijd kunt u de aanstaande kampioenen “binnenhalen”.

Het speelschema ziet er dan als volgt uit:


*  Wedstrijden in de voorronde mogen uitsluitend in onderling overleg ook worden gespeeld tot uiterlijk de donderdag in de week na de betreffende voorronde.
De inschrijving voor de Clubkampioenschappen opent op zondag 16 april, en sluit op maandag 15 mei (dames) resp. maandag 22 mei (heren).

We hopen op een hoge opkomst, en een mooi kampioenschap!

Mede namens het Bestuur,

De Weco