Golfende grootvaders steunen jongeren met een beperking.

 In dit jubileumjaar gaat de Stichting naast de vele andere projecten, twee mooie projecten met een landelijke uitstraling ondersteunen. Dit zijn de organisatie Cordaan en de NGF. De Stichting Old Grand-Dad (OGD) heeft voor dit doel € 25.000 gedoneerd aan de NGF.

Dit bedrag zal gebruikt worden voor het organiseren van 8 clinics door het hele land in samenwerking met golfclubs en -banen.

Met speciaal daarvoor getrainde golfpro’s organiseert de NGF bij een aantal golfclubs, allen met een Old Grand-Dad afdeling, speciale kennismakingsclinics voor jongeren met een beperking. Op die manier kunnen zij, net als wij, plezier beleven aan onze mooie sport.

Op zaterdag 7 september jl vond op GC Amelisweerd de kick-off van dit project plaats om jongeren met een beperking kennis te laten maken met de golfsport. Tijdens deze kick-off vertelde Renske van Beek haar persoonlijke ervaringen. Op haar 10e kreeg zij een herseninfarct en op haar 15e een fietsongeluk. Tijdens het revalideren kwam zij in aanraking met de golfsport en ontdekte zo haar mogelijkheden. Uiteindelijk werd Renske paralympisch snowboarder. Renske is via de NGF nu betrokken bij dit project.

In de NGF-Nieuwsbrief van deze maand, schenkt de NGF aandacht aan de officiële totstandkoming van dit project KLIK HIER VOOR HET ARTIKEL

De OGD, werkt voor goede doelen. Ook jij kunt als golfende grootvader met ons meedoen. Je helpt ons dan om het mooie werk voor jongeren met een beperking mogelijk te blijven maken, in combinatie met gezellig en sportief golf spelen.

Aanmelden als donateur kan op de site www.oldgranddad.nl onder de tab “Aanmelden” en dan de keuze “Aanmelden als grootvader-donateur”. Of door contact op te nemen met Arnold Bergenhenegouwen , clubconsul van GC Veldzijde.